Vizsgálják a Puskás Arénában lezuhant férfi esetét5Fénykép1Videó© nemzetisport.hu

Vizsgálják a Puskás Arénában lezuhant férfi esetét

, 10 hír, 0 oldalnézet

Szűkszavúan válaszolt csupán a Nemzeti Sportközpontok Zrt. sajtóosztálya, miután pénteken arról kérdeztük őket, hogyan lehetséges, hogy egy férfi a csütörtöki Ferencváros-Bayer Leverkusen Európa Liga mérkőzés közben felmászott a Puskás Aréna egyik pilonjára, majd onnan leesett és súlyos sérüléseket szenvedett. Azt írták, jelenleg is vizsgálják a szervező bevonásával a baleset körülményeit.

„A sérült állapotáról hivatalos információval nem rendelkezünk, neki és a balesetben megsérült biztonsági szolgálatot teljesítő munkatársnak is mihamarabbi felépülést kívánunk” – írták. Nem válaszoltak viszont egyáltalán azokra a kérdéseinkre, amikkel azt firtattuk, mit lehet tudni az eset körülményeiről, vagy hogy milyen állampolgárságú a férfi. Figyelmen kívül hagyták azt a kérdést is, hogy hogyan lehet megakadályozni, hogy a jövőben ilyen eseteke előfordulhassanak.

A férfiról az Országos Mentőszolgálat közölte: súlyos fej-, medence- és mellkasi sérüléseket szenvedett, felmerült nála a gerincsérülés gyanúja is az esés után. A rendezvényt biztosító mentőegységek azonnal ellátták őt, és a traumatológiai osztályra szállították.