50 évesen anya lett Naomi Campbell4Fénykép© index.hu

50 évesen anya lett Naomi Campbell

, 7 hír, 0 oldalnézet

Alig egy órája rózsaszín talpacskákról posztolt fotót Naomi Campbell. Az 50 éves szupermodell egy kisbaba érkezését jelentette be a képpel, amihez bár megfogalmazott pár kedves sort, sok kérdést hagyott követőiben.

Ez az áldott kis apróság engem választott, hogy az anyukája legyek. Olyan megtisztelő, hogy ez a szelíd kis lélek az életem része lehet, nem is tudom szavakkal leírni azt az életre szóló köteléket, amin most osztozunk az én kis angyalommal. Nincs ettől nagyobb szeretet

– írja posztjában az újdonsült anyuka.

Azt azonban, hogy a kisded hogyan érkezett a családba, egyelőre nem tudni. Virágos ruhácskája arra enged következtetni, hogy kislánya lett a modellnek, de arról nem szólnak a hírek, hogy természetesen úton vagy béranya segítségét kérve fogant meg a baba, esetleg örökbe fogadta-e. Ami ez utóbbit illeti, Naomi Campbell korábban beszélt már arról, hogy szívesen fogadna örökbe, egy 2017-ben adott interjúban pedig azt mondta, állandóan csak a gyerekvállalásra gondol, de nem találta még meg ehhez a megfelelő férfit – írta meg akkor a Mirror.