A haláltól félt a Karthago legendája: Egyszerre minden megtámadta a testemet!2Fénykép© kemma.hu

A haláltól félt a Karthago legendája: Egyszerre minden megtámadta a testemet!

, 5 hír, 3 oldalnézet

A Karthago zenekar már töretlenül, 43 éve ugyanazokkal a tagokkal lép színpadra, és ebbe az sem rondított bele, hogy a zenekar billentyűse megküzdött a gyilkos kórral az elmúlt években. 5 évvel betegsége után most már állítása szerint teljesen felépült, de volt egy időszak, amikor nem látta a boldog befejezést.

– Eleinte nagyon féltem a haláltól. Megszenvedtem a betegségemet, és féltem, nem élem meg a 70-et – kezdte a lapnak, de a téma komolysága ellenére Attila a hozzá megszokott módon pozitívan folytatta életének meséjét. – Megterhelő volt a műtét időszaka. Egyszerre minden megtámadta a testemet, ami valaha megtámadhatta.

Szerencsére megtörtént az őssejtbeültetésem, de fontosnak tartom azért megjegyezni, hogy a sajátomat kaptam. Ebből is látszik, hogy bármi történjen, a szervezetem és a testem hihetetlenül erős. Eleinte azt hittem, ott van végem, de rá kellett jönnöm, hogy van miért élni! Mindezek ellenére nem kértem számon semmit az élettől. Igaz, nem láttam a fényt az alagút végén. Vesztésre álltam. És küzdöttem.