Az EP a szülői jogállást szabályozó jogszabálytervezetet fogadott el© hirado.hu

Az EP a szülői jogállást szabályozó jogszabálytervezetet fogadott el

, 5 hír, 0 oldalnézet

Az élsportnak nevezett forgószínpad a maga állandóan megújuló műsorkínálatával ma már a legkevésbé sem az ókori görög eszmény, az „ép testben, ép lélek” gondolat jegyében zajlik. A mai értékvesztett, zűrzavaros világban ez már avítt, gyermekien naiv elképzelés. Hiszen miről is szól a modern kor szórakoztatóipara? Az eredmények hajhászásáról.

Ma már aligha akad bárki a mindig zajos médiatérben, aki kétségbe vonja ezt az állítást. Ezzel együtt az egészség szerepe, jelentősége felértékelődött, a mai kor gladiátorait olykor mesterséges módszerekkel tartják naprakész állapotban. És olykor az is megesik, hogy a tettre kész, egészséges sportolók pályafutásának kibontakozását megakadályozza egy-egy szörnyű baleset.

Juhász Ádám is az élsport hűséges katonája, aki a tehetségének, a rátermettségének köszönhetően ölthette magára a férfikézilabda-válogatott mezét. A tatabányai irányító az alapértelmezett játékmester, Lékai Máté mögött évekig nem sok lehetőséghez jutott, de általában ott volt a válogatott keretében. Gulyás István majd Chema Rodríguez szövetségi kapitány bizalmát is élvezte a szorgalmas irányító.