Balázs Klári megható szerelmes levelet írt Korda Györgynek2Fénykép© 24.hu

Balázs Klári megható szerelmes levelet írt Korda Györgynek

, 5 hír, 3 oldalnézet

85. születésnapját ünnepelte az énekes.

Korda György előző héten ünnepelte 85. születésnapját, amit a Fiatalság bolondság című partidallal koronázott. A dalhoz készült videóklipben viszont nemcsak Korda György, Balázs Klári és Pixa tűnik fel, hanem több más ismert hazai előadó is, mint Nemazalány, Sofi és Miskovits Marci is. A Best magazin legújabb számában hosszasan foglalkoztak Kordával, és közölték benne Balázs Klári férjének írt szerelmes levelét is. A „Drága Szerelmem!” megszólítással kezdődő írásban mély érzelmeit vallja meg Balázs Klári:

– írja levelében Balázs Klári, aki visszaemlékszik arra az alkalomra, amikor férje huszonegy napig feküdt az intenzív osztályon, és ő a kórházi ágya mellett végig a kezét szorította. „Erre gondolsz akkor is, amikor olyan gyakran mondogatod, ha bosszankodom valamin, hogy a jóban könnyű a másik mellett kitartani, de mi bebizonyítottuk már sokszor egymásnak, hogy a bajban is maradunk.” – idézi sorait férjéhez az énekesnő, majd így folytatja:

Az elmúlt 43 közös évünk is erről szólt, a hihetetlen tenni akarásunkról, mert hogy alkotó páros vagyunk, semmi kétség: hegyeket mozgattunk meg a hivatásunkban és a magánéletünkben együtt.” – fogalmaz Balázs.