Korda György és Balázs Klári énektanárhoz jár5Fénykép© borsonline.hu

Korda György és Balázs Klári énektanárhoz jár

, 5 hír, 0 oldalnézet

Lelkesen készülnek a májusi nagykoncertjükre.

Korda György és Balázs Klári idén májusban ad nagykoncertet Korda 85 elnevezéssel a karrierjük csúcspontját jelentő Papp László Sport Arénában. A házaspár Borsnak elárulta, hogy egy időre elvonulnak a nyilvánosság elől, és az eddigiekhez képes jóval kevesebb bulit vállaltak el, hogy szellemileg és testileg is a legjobb formájukat tudják hozni a nagy napon. Mint kiderült, annyira komolyan veszik a felkészülést, hogy énektanárhoz is járnak ez idő alatt.

Jelképesen iskolapad ez, hiszen nem csoportos órákon veszünk részt, de a hír igaz, tényleg énektanárhoz járunk Klárikámmal. Ennek az oka pedig nagyon prózai: 2024-ben lényegesen kevesebb koncertet vállaltunk májusig, mint az elmúlt években, mert pihentek szeretnénk lenni a nagy bulin. Így viszont kevesebb terhelést kapnak a hangszálaink, amiket ugyanúgy edzésben kell tartani, mint bármelyik izomcsoportot

– magyarázta a lapnak Korda, aki hozzátette: a hangjukra edzenek, de annak érdekében, hogy minden tökéletes legyen, fizikailag is átalakul.