Csökkent a Mol eredménye az első negyedévben5Fénykép© hirado.hu

Csökkent a Mol eredménye az első negyedévben

, 12 hír, 2 oldalnézet

Eséssel indul a hét utolsó napja a magyar tőzsdén 2019.05.03 09:03Eséssel indult a hét utolsó napja a magyar tőzsdén, a BUX 138 pontos esés mellett 0,3 százalékkal került lejjebb, míg a blue chipek felemásan teljesítenek a pénteki piacnyitás után. A Magyar Telekom 0,2 százalékos esése mellett a Richter 0,9 százalékot esett, míg a Mol árfolyama 0,5 százalékkal került lejjebb. A pozitív kivételt az OTP jelentette, a bankpapír árfolyama 0,1 százalékkal került feljebb ma reggel.

A Molra és az OTP-re figyelnek ma a befektetők 2019.05.03 08:28Lejjebb kerültek a tengerentúli tőzsdék csütörtökön, miután a Fed szerdai kamatdöntő ülésén jelezte, hogy az alacsony infláció ellenére sem csökkentené az irányadó kamatrátát, bár az amerikai tőzsdék végül a napi mélypontjaikhoz képest feljebb kerültek a csütörtöki piaczárásra. A Dow végül 122 pontos mínusz mellett 0,5 százalékkal került lejjebb, az S&P500 0,2 százalékot esett, míg a Nasdaq 0,2 százalékos eséssel zárta a hét negyedik napját.

A magyar tőzsde a nap nagy részében oldalazott, a BUX délután bár lefordult, az árfolyam ezt követően ismét a keddi záróértéke közelébe kapaszkodott vissza, a hazai részvényindex a csütörtöki piaczárás felé közeledve ismét lejjebb került.