Egymásnak feszült Magyar Péter és Hadházy Ákos4Fénykép© index.hu

Egymásnak feszült Magyar Péter és Hadházy Ákos

, 5 hír, 0 oldalnézet

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő betekintést nyert a Diákhitel Központ szerződéseibe, melyek még Magyar Péter vezetése alatt készültek. „Ahogyan azt korábban ígértem, betekintést kértem a Diákhitel Központ néhány szerződésébe. Némileg meglepő módon meg is kaptam a lehetőséget, sőt, fotókat is készíthettem – persze ez nyilván összefügg azzal, hogy zömében a Magyar Péter vezérigazgatósága alatt születt szerződések érdekeltek” – írta Hadházy Ákos a Facebook-on.

Az országgyűlési képviselő azért látogatta meg az állami céget, mert Magyar Péter korábban arról beszélt, hogy felesleges és túlárazott szerződéseket írt alá Balásy Gyula cégeivel. Hadházy Ákos szerint nemcsak a propagandasajtóval kötött megállapodások, hanem egyéb szerződések is felvethetik a büntetőjogi felelősség kérdését.

Hozzátette, a New Land Média keretszerződésének ajánlati árait most sem mutatták meg neki, ám látott megkérdőjelezhető árazással készült közvélemény-kutatásokat, tanulmányokat, amik valószínűleg soha el sem készültek, vagy ha igen, akkor „azok mosolyt fakasztóan primitívek és semmitmondóak” voltak.