Elkezdték törölni az SZFE-s diákok őszi félévi eredményeit3Fénykép© index.hu

Elkezdték törölni az SZFE-s diákok őszi félévi eredményeit

, 11 hír, 0 oldalnézet

Elkezdték törölni a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) hallgatóinak korábban érvényesen megszerzett érdemjegyeit és gyakorlati eredményeit a Neptun nyilvántartási rendszerből - írja a hvg.hu, amely korábban arról írt, hogy az egyetem kuratóriumának legújabb tervei szerint nem érvénytelenítik a 2020/2021-es első félévet, de azt nulla kredittel regisztrálnák minden hallgatónak, a megszerzett őszi krediteket pedig a tavaszi félévre írnák be.

A lap most azt írja, már több hallgató is kapott olyan üzenetet, miszerint a Szarka Gábor kancellár által újonnan kinevezett oktatástámogatási igazgató kezdeményezte a törlést. A diákok által kapott levél szerint "törlésre került a 2020/21/1 félévről minden jegy és gyakorlati eredmény a hallgatói felületekről (Neptun). Természetesen az eredmények pótlása megtörténik, vagyis ismételt beírásra kerülnek a 2021. február 01. – február 19-e közé eső időszakban."

A lapnak nyilatkozó egyik diák szerint azonban az osztályának olyan vizsgaeredményeit is törölték, egy korábbi félévhez kapcsolódtak, csak a járvány miatt később tudták lezárni az adott tárgyat.