Gulyás Gergely: mi képviseljük a szabadságot az Európai Unióban3Fénykép© bama.hu

Gulyás Gergely: mi képviseljük a szabadságot az Európai Unióban

, 6 hír, 0 oldalnézet

14 év alatt nagyon sok választást tudtunk megnyerni, újra és újra ki tudtuk érdemelni a polgárok bizalmát, és joggal remélhetjük, hogy az előttünk álló választásokon, az önkormányzati választásokon és az európai parlamenti választásokon is ismét bizonyítani tudjuk, hogy a magyar választópolgárok nagy többsége a normalitás, a józan ész és a konzervatív kormány és kormánypártok mögött áll – jegyezte meg a miniszter.

Gulyás Gergely hangsúlyozta: az Egyesült Államok fontos szövetségesünk.

Az Egyesült Államokban ez a küzdelem nyitott, és ma az esélyek jobbak, mint korábban bármikor. Azt látjuk, hogy ha minden jól alakul, akkor jövő év januárjától az Egyesült Államoknak konzervatív elnöke, konzervatív többségű szenátusa és képviselőháza lehet. Azt szeretnénk, hogy ez így legyen

– jelentette ki. Hozzátette: „azt szeretnénk, hogyha olyan amerikai vezetés lenne, amellyel Magyarország és Európa együtt tud működni, ahol nem különböző emberi jogi jelentésekben kritizálják a szövetségeseket minden alap nélkül, olyan problémákat említve, amelyek vagy nem léteznek, vagy sokkal súlyosabbak pillanatnyilag az Egyesült Államokban, mint a kritizált országban”.