Három év után újra Reggae Camp Lakitelken© kemma.hu

Három év után újra Reggae Camp Lakitelken

, 4 hír, 0 oldalnézet

Egyedülálló természeti környezetben, a Holt-Tisza közelében egy békés és családias fesztivál várja az érdeklődőket, ahol a jamaicai reggae muzsika kedvelői és művelői jönnek össze öt napra. A reggae legfontosabb üzenete, a béke és szeretet, a tisztelet és az összefogás jellemző a rendezvény hangulatára - közölték a szervezők az MTI-vel.

Idén a Reggae Camp a magyar előadókat helyezi fókuszba. Határainkon innen és túlról érkező magyar zenekarok, dj-k, sound systemek, MC-k alkotják a felhozatalt a fesztivál négy zenei helyszínén.

"Emlékezetes éveket töltöttünk Ceglédfürdőn, ahol három Campet és a Covid utáni időkben három kisebb rendezvényt tartottunk. Továbbra sem szeretnénk aktuálisan népszerű műfajok képviselőivel lazítani a zenei irányvonalunkon. Jamaica zenéjére és a benne rejlő nyugalomra-békére most talán még nagyobb szükségünk van, ezért a Camp egyik fő küldetése, az egymás iránti tisztelet és szeretet idén kicsit nagyobb betűkkel lesz felvarrva a zászlónkra" - idézte Bodnár Tibort, a fesztivál főszervezőjét, a Ladánybene 27 vezetőjét a közlemény.