Hosszú Katinka reagált a vádakra2Fénykép1Videó© blikk.hu

Hosszú Katinka reagált a vádakra

, 4 hír, 0 oldalnézet

Hosszú Katinka a közösségi oldalán reagált arra, miszerint a Magyar Úszó Szövetséggel szeretné kifizettetni a dubaji melegégövi edzőtáborozását, ahol a családja elhelyezését egy ötcsillagos luxushotelben képzelné el.

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka novemberben bejelentette, hogy szeretne kijutni a jövő nyári párizsi olimpiára, a cél érdekében pedig melegégövi edzőtáborba utazna. Ez a lehetőség az aktív válogatott kerettagok számára áll nyitva, és a Magyar Úszó Szövetség állja a számlát. Hosszú Katinka azonban legutóbb tavaly, a római Európa-bajnokságon ugrott medencébe, ahol egy klasszikus számában, 400 méter vegyesen nem jutott tovább az előfutamból.

A 34 éves úszó nemrég elárulta, hogy első gyermeke augusztusi születését követően néhány héttel már elkezdte az edzéseket, jelenleg napi két-három órás tréningeket végez, és határozott célja, hogy Athén, Peking, London, Rio de Janeiro és Tokió után kijusson pályafutása hatodik olimpiájára, a jövő nyári párizsi játékokra. Ehhez pedig ő is melegégövi edzőtáborba vonulna, méghozzá Dubajban képzeli el a felkészülését.