Kamerák előtt sírta el magát Détár Enikő5Fénykép1Videó© origo.hu

Kamerák előtt sírta el magát Détár Enikő

, 8 hír, 0 oldalnézet

Détár Enikőt váratlanul érte az egyszerűnek tűnő kérdés: Hogyan kezdődött életed története? A színésznő bár belekezdett a válaszba, Palik László és műsorvezető társai hamar megértették, hogy itt bizony olyan csontvázak hullanak ki a szekrényből, melyeket talán jobb nem bolygatni. Enikőnek ugyanis nem volt könnyű gyermekkora és a családi legendárium is telis-tele van tragédiákkal, melyeket nem igazán beszélhetett ki szeretteivel -idézi a Bors.

Nekem megszületni volt nehéz, hiszen anyukámnak azt mondták, hogy nem lehet gyereke.

Három babát veszítette el előttem.

Olyan hálás vagyok anyának, hogy ezt ő nem adta fel…! Amikor megszülettem, az kisebb fajta csodaszámba ment – kezdte a Palikék világa By Manna című internetes műsorban Détár Enikő, aki a beszélgetés során többször is elsírta magát, mert még ma is nehezen kezeli mindazt, amin neki és a családjának át kellett mennie a születése utáni néhány évben.

- Anyukám egy nemesi származású nő volt, apukám pedig árva gyermek. Apának ötéves korában meghalt az anyukája, amikor az ötödik gyermeke született volna. A családi legendárium szerint vérmérgezésben, hogy ne szülessen meg az ötödik baba. Nyilván tudtok a sorok között olvasni… - mesélte a színésznő, aki feltehetően arra utalt, hogy apai nagymajája egy nem orvos által végzett művi vetélés következtében hunyt el.