Bocsánatot kért Marsi Anikó Palik Lászlótól5Fénykép© index.hu

Bocsánatot kért Marsi Anikó Palik Lászlótól

, 5 hír, 0 oldalnézet

A Tények műsorvezetője arról beszélt legutóbbi interjújában, nem volt fontos számára a papír, mégis nagyon jól esett neki, amikor Gábor megkérte a kezét.

Gyermekkori barátnőm évek óta együtt volt a párjával, egy olasz férfival, aztán egyszer csak összeházasodtak. Megkérdeztem Mariannt, hogy miért? Azt mondta, mert jólesett neki, hogy a párja feleségül akarja venni. Ez történt velem is. Gábor nagyon akarta a házasságot. Teljesen levett a lábamról azzal, hogy én vagyok az első az életében, akit tényleg nőül akar venni, ő még nem volt házas" – mondta Marsi Anikó a Meglepetés magazinnak. A híradós őszintén beszélt arról is, hogy hogyan érezte magát a Palik Lászlóval való válása után.

A válásom után alaposan belenéztem a tükörbe, illetve magamba, és megvizsgáltam, mit csináltam rosszul, min kell változtatnom, ahhoz hogy boldog legyek. Én is és a párom is. A spontaneitásra szavaztam, és arra, hogy kimondom, amit érzek. Később jött csak a felismerés, hogy a volt férjem elé is odaálljak, és őszintén bocsánatot kérjek tőle mindazért, amit abban a házasságban én rontottam el.