Konzultációs ívekkel szemetelte össze a Momentum Rogán Antal budai villájának udvarát2Fénykép© magyarnarancs.hu

Konzultációs ívekkel szemetelte össze a Momentum Rogán Antal budai villájának udvarát

, 6 hír, 0 oldalnézet

Korábban hírt adtunk róla, hogy a Momentum zsákokba gyűjtötte a koronavírusjárvány kezeléséről szóló konzultációs íveket, majd a sok papírt Rogán Antal budai villájának kertjébe szórta. Az akció üzenete az volt, hogy a konzultációs ívek helyett hasznosabb dolgokra is költhette volna a kétmilliárd forintnyi közpénzt a kormány, például szappanra és fertőtlenítőszerre a kórházakban, iskolákban.

Aztán az Index megpendítette, hogy valójában a szemét rossz helyen landolt, mert az udvar konkrétan nem is tartozik Rogán Antalhoz, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterhez. Most pedig a Kormányzati Tájékoztatási Központ is kiadott egy közleményt, amely szerint eleve téves az az állítás, hogy Rogánnak villája lenne.

"Miniszter úr Budapesten nem rendelkezik ingatlantulajdonnal, egy háromlakásos társasház legfelső emeletén bérel lakást, az önök cikkében említett párt pedig a társasház földszinti lakásának kertjébe öntötte a szemetét. A szomszédok zaklatása nem tartozott eddig az elfogadott politikai cselekvések közé" - fogalmaznak.