Los Angelesben titokban újra férjhez ment Vajna Tímea4Fénykép© velvet.hu

Los Angelesben titokban újra férjhez ment Vajna Tímea

, 5 hír, oldalnézet

A hollywoodi fények városában, Los Angelesben, egy titkos ceremónia keretében ismét férjhez ment Vajna Tímea, aki a közösségi médián keresztül osztotta meg boldog hírét. Az Instagramon megjelent fotók tanúsága szerint az esküvőről már képek is keringenek, amelyek a boldogság és az újrakezdés pillanatait örökítik meg.

A szépséges modell és üzletasszony, aki most már Palácsik-Ráthonyi Tímea néven szerepel, hozzáment üzletember párjához, Ráthonyi Zoltánhoz. A döntés hátterében egy év áll, amely tele volt váratlan meglepetésekkel, megpróbáltatásokkal, örömmel, boldogsággal, de sajnos mérhetetlen fájdalommal is. Tímea 2022-ben és 2023-ban is szembe kellett néznie egy olyan mérhetetlen fájdalommal, amelyet leírni is nehéz: közel három hónaposan veszítette el kisfiát, aki sajnos már a negyedik elveszített gyermek volt az életében.

A tragédia ellenére Vajna Tímea nem adta fel, és váratlan boldogság is érte: hozzáment szerelméhez, Ráthonyi Zoltánhoz. Az esküvői ruhában ragyogó Vajna Tímea megindító sorokat osztott meg az elmúlt időszak során átélt megpróbáltatásairól és az őt ért örömteli pillanatról. Így írt: