Vajna Tímea eladta az 1,3 milliárdos rózsadombi luxusvilláját4Fénykép© vg.hu

Vajna Tímea eladta az 1,3 milliárdos rózsadombi luxusvilláját

, 5 hír, 0 oldalnézet

Eladta 1,3 milliárd forintért hirdetett rózsadombi luxusvilláját Vajna Tímea - írja a Blikk.

A bulvárlap cikke szerint Andy Vajna özvegye három év és alig néhány, az ingatlanban töltött éjszaka után döntött úgy, hogy megválik a villától. „Nem itt laktam Andyvel. Magamnak és a jövőbeli családomnak vettem ezt a gyönyörű, modern házat 2020-ban a II. kerületben, de mivel Amerikában töltöm az év nagy részét, nem akarom tovább fenntartani. Körülbelül háromszor aludtam benne tíz napot, szóval teljesen új” - írta néhány hónapja az Instagramon.

A 403 négyzetméteres, háromszintes, modern stílusban épült, hatalmas ablakokkal teli luxusvilla négy hálószobával, két gardróbbal, három fürdőszobával, nappalival, konyhával, ebédlővel, dolgozószobával és tágas garázzsal van felszerelve. Mindez egy 1262 négyzetméteres telken terül el.

Vajna Tímea már évek óta Los Angelesben él, tavaly májusban az amerikai állampolgárságot is megkapta. Idő közben újra meg is házasodott, új férje, Ráthonyi Zoltán furcsa módon ugyancsak milliárdos üzletember. A Ráthonyi család cége, az Alaszka Kereskedelmi Kft. a Reál Hungária Kft. egyik alapítója, élelmiszer- és vegyiáru kis- és nagykereskedelemre specializálódott.