Nem hajlandó Fluor Tomival közös koncertet adni SP3Fénykép1Videó© blikk.hu

Nem hajlandó Fluor Tomival közös koncertet adni SP

, 4 hír, 0 oldalnézet

Már egy jó ideje nem lehet semmit hallani az egykori tinisztárról, Éder Krisztiánról, ismertebb nevén SP-ről, akiért egykor több százezren rajongtak. Az énekes New Yorkban kezdett új életet fotósként, és eléggé úgy néz ki, hogy nem vágyik vissza Magyarországra. Fluor Tomi állítása szerint legalábbis hiába hívogatja és kérleli, nem szeretne újra színpadon állni. Fluor egy kérdezz-feleleket tartott a közösségi oldalán, és ott válaszolta meg, hogy tartja-e még a kapcsolatot SP-vel.

– Ő elvan most New Yorkban, tolja a fotózást, de mindig, minden évben próbáljuk csábítani, hogy csak erre a bulira gyere már el, a Kép maradsz-ot nyomd el! De szerintem a hátán feláll a szőr az egésztől. Ő ezt a korszakot már nem sírja vissza az életéből" - fejtette ki, hozzátéve, a minap vele álmodott, de akkor sem sikerült meggyőznie a közös koncertről.

– Nem volt hajlandó még az álmomban sem színpadra lépni, úgyhogy ott elég szomorú voltam. De nekem ez bakancslista, tehát egyszer én még akarok csinálni egy olyan fesztivált, ahol SP, Lola, Anti Fitness Club, Márk, és mindenki aki ott volt ebben a korszakban, az részt vesz. Drukkoljatok, hogy SP is belemenjen, mert egyébként szerintem a többiek nagyjából benne is vannak – ecsetelte bizakodva.