Rendkívüli műsorfolyamban számol be II. Erzsébet búcsúztatásáról a Hír TV© kemma.hu

Rendkívüli műsorfolyamban számol be II. Erzsébet búcsúztatásáról a Hír TV

, 4 hír, oldalnézet

Búcsú a királynőtől – ezzel a címmel közvetíti majd a Hír TV II. Erzsébet búcsúztatását. Az 500 percesre tervezett élő közvetítés minőségének egyik garanciája, hogy a HírTV a BBC/Sky/ITV közös világközvetítésének képeit használhatja majd. 250 kamerából álló lánc mutatja majd az eseményeket, a királyi család tagjait, a világ vezető politikusait, köztük Novák Katalin köztársasági elnököt – közölte a Hír TV.

A budapesti stúdióban M.Dobos Mariann és M.Kovács Róbert vendégeikkel percről percre követik, magyarázzák és értelmezik majd a történéseket. A Hír TV nézői mindent megtudhatnak az uralkodóház múltjáról és jelenéről, a legfontosabb politikai és morális kérdésekről.

A stúdióvendégek között lesz: Jeszenszky Géza, az Antall-kormány külügyminisztere, aki Erzsébet királynőt kalauzolta annak budapesti látogatásakor,  Boris Kálnoky, az MCC Médiaiskola vezetője, akit rokoni szálak fűznek a királyi családhoz. A stúdióba várják Paul Fox brit nagykövetet, és Kumin Ferenc londoni magyar nagykövet is bekapcsolódik majd a műsorba.