Sosem hallott részleteket árult el Mészáros Lőrinccel való házasságáról Várkonyi Andrea6Fénykép1Videó© velvet.hu

Sosem hallott részleteket árult el Mészáros Lőrinccel való házasságáról Várkonyi Andrea

, 7 hír, 0 oldalnézet

Nemrég egy őrült pletyka kezdett el terjedni a médiában, miszerint Varga Márk, azaz G.w.M bántalmazta a feleségét, Kulcsár Edinát. A hírek szerint annyira elfajult a helyzet, hogy a szépségkirálynő édesanyja, Jakab Krisztina kihívta a rendőrséget. A pletykára most Kulcsár Edina korábbi férje és két gyermekének apja, Csuti is reagált.

„Először ledöbbentem. Majd teltek az órák, a napok, és senki semmit nem tudott alátámasztani. Nincs a volt anyósom híváslistájában rendőrségi szám, nincs a rendőrség kiérkezéséről szóló megerősítés, lényegében semmilyen bizonyíték nem került elő. Ekkor viszont már a düh lett úrrá rajtam, mert felháborítónak tartom, hogy valaki valamit kiír, és az cunamiként söpörhet végig a bulváron, álmatlan éjszakákat okozva családoknak” – véleményezte Nina és Medox édesapja a történteket.

„Az a legnagyobb gond ezzel az egésszel, hogy bár pletyka, beszélnek róla, írnak róla, és ez akár a gyerekeimhez is eljuthat. Edina, Márk vagy az én idegeskedésem pedig akaratlanul is kihathat a gyerekekre. Szóval a hatóságoknak példát kellene végre statuálni, hátha egy büntetés után jobban meggondolnák a kommentelők, hogy mit írnak ki” – fejtette ki a Story magazinnak Csuti.