Súlyos sérülés után, akciós áron lett Sané a Bayern játékosa7Fénykép© origo.hu

Súlyos sérülés után, akciós áron lett Sané a Bayern játékosa

, 8 hír, 0 oldalnézet

Egy régóta tartó átigazolási saga végére került pont.

Már régóta sejteni lehetett, de most pont került az ügy végére, Leroy Sané a Bayern Münchenhez szerződött. A német válogatott szélső ebben a szezonban csak egyetlen mérkőzésen lépett pályára a Manchester City színeiben mielőtt súlyos sérülést szenvedett augusztusban. Az angol csapat menedzsere, Pep Guardiola már két héttel ezelőtt lenyilatkozta, hogy Sané még a nyáron el fogja hagyni a manchesterieket.

"Az FC Bayern München leigazolta Leroy Sanét a Manchester Citytől, ahol a német válogatott játékos játszott 2016 óta. A 24 éves labdarúgó öt éves szerződést kötött a klubbal, ami 2025 június 30-án jár le és a jövő héttől már Münchenben készül a következő szezonra" - áll a német bajnok hivatalos közleményében.

A hírek szerint a Bayern München 45 millió fontért veszi meg a játékost, de ez az ár a bónuszokkal együtt akár még 10 millió fonttal több is lehet. Úgy tűnik mindenki jól jár a régóta húzódó üzlettel, hiszen Sané már régóta el akarta hagyni az angol csapatot, akik viszonylag sok pénzt kapnak egy olyan játékosért, akinek már csak egy év volt hátra a szerződéséből, a német bajnok pedig egy remek szélsőt tudott szerződtetni.