Több Magyar Kupa-meccs is elmarad4Fénykép© nemzetisport.hu

Több Magyar Kupa-meccs is elmarad

, 6 hír, 0 oldalnézet

A meccset Balassagyarmaton rendezték volna meg. A találkozó új időpontjáról később születik döntés – derül ki az újpestiek hivatalos Facebook-posztjából. Alább a lila-fehérek délutáni posztjából idézünk:

„Ahogy tudjátok, a mai napon megrendezésre került volna a Vác FC elleni kupaküzdelmünk. Hiába érkeztünk oda a teljes csapattal és stábbal, ahogy természetesen ellenfelünk is már jelen volt, az MLSZ-től kirendelt ellenőr, illetve a játékvezetők úgy döntöttek, hogy a pálya alkalmatlan a mérkőzés lebonyolítására, sérülésveszélyes. Az M4 Sport honlapja szerint a találkozót jövő héten szerdán, tehát december 11-én kell bepótolni, de erről hivatalos állásfoglalást az MLSZ-től egyesületünk még nem kapott, így a további részleteket a határozat kézhezvétele után tudjuk közölni.

Őszintén sajnáljuk azokat, akik ebben a rendkívüli időjárásban is szerették volna személyesen is buzdítani csapatunkat. Mi, amint a helyszínen végleges döntés született, azonnal értesítettük minden fórumon szurkolóinkat, de sajnos a távolság miatt a legtöbben már úton voltatok. Reméljük, hogy ettől függetlenül az összecsapás megismétlésénél is számíthatunk rátok.”