A Paks megszakította a Puskás Akadémia győzelmi sorozatát2Fénykép© sonline.hu

A Paks megszakította a Puskás Akadémia győzelmi sorozatát

, 5 hír, 0 oldalnézet

Kiegyenlített volt a játék az elején, de inkább a Paks irányított. A Puskás Akadémia némileg váratlanul jutott vezetéshez az első negyedóra végén: Komáromi 25 méterről lőtt ballal a bal alsó sarokba. A Paksot kissé megfogta a bekapott gól, igyekezett ugyan támadásokat építeni, de a vendégek kapuja előtt egyáltalán nem volt veszélyes, az ígéretes lehetőségeknél rendre rossz passzok jöttek. A PAFC a vezetése birtokában kontrákkal próbálkozott, illetve gyorsabban ért fel ellenfele tizenhatosához, de a hazai kapusnak sem akadt komoly tennivalója.

Nagy lendülettel kezdte a második félidőt a Paks, beszorította ellenfelét, majd büntetőből egyenlített. Nissilä találta el a felugró Lenzsért a 16-oson belül, Pintér továbbot intett, de a VAR-vizsgálat alapján utóbb tizenegyest ítélt, melyet Windecker értékesített. Támadásban maradt a hazai csapat és Windecker újabb góljával négy perccel később már vezetett.

Az első félidő inkább a Puskás Akadémia elképzelése szerint alakult, a másodikban viszont a Paks irányított és megérdemelten fordított.