Elnyerte a Best Managed Companies minősítést a Vajda-Papír2Fénykép© portfolio.hu

Elnyerte a Best Managed Companies minősítést a Vajda-Papír

, 5 hír, 0 oldalnézet

A Best Managed Companies program zsűrijének eredményhirdetése szeptember 26-án este volt a Szépművészeti Múzeum Reneszánsz Csarnokában rendezett gálán. Vajda Attila, a Vajda-Papír alapító-ügyvezetője szerint a döntéssel a zsűri is elismerte a vállalat úttörő stratégiáját, eddigi erőfeszítéseit a fenntartható termelésre, a károsanyag-kibocsátás csökkentésére, az ország önellátó képességének biztosítására és a munkavállalók folyamatos képzésének megteremtésére.

Idén harmadik alkalommal került megrendezésre Magyarországon a Deloitte Private üzleti mentorprogramja, mely a kiválóan vezetett magánvállalkozások munkáját ismeri el. A mentorprogramjában olyan sikeres magyar tulajdonú és irányítású vállalkozások vehetnek részt, amelyek – egyéb feltételek mellett – legalább 20 millió euró éves árbevétellel és több mint 50 foglalkoztatott munkavállalóval rendelkeznek.

A pályázatban vizsgált szempontokban idén hangsúlyosan jelent meg a fenntartható termelés, a zöldszemlélet erősítése, ami egybeesik a Vajda-Papír stratégiájával is.