Megszólalt a szolnoki kalandparkban felrúgott kisfiú édesanyja9Fénykép© index.hu

Megszólalt a szolnoki kalandparkban felrúgott kisfiú édesanyja

, 15 hír, 0 oldalnézet

Sokkoló videót tett közzé a Szolnoki Városüzemeltetési Központ Kft. Úgy felrúgta az egyik kisfiút az őt kísérő férfi a szolnoki kalandparkban, hogy a gyerek a levegőben megpördülve a fejére esett, utána pedig a földön fekve maradt – számoltunk be róla korábban.

A gyerekek egy jászberényi küzdősportegyesület táborával mentek el a kalandparkba, ahol az edző agresszíven viselkedett. Az 53 éves A. Attila, akit 2020-ban Novák Katalin „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” Életműdíjjal is kitüntetett azért bántalmazta a kisfiút, mert az összeveszett egy másik gyerekkel a sorbanállás miatt.

Az esetről a gyerekek nem beszéltek, a kalandpark dolgozóinak azonban feltűnt, hogy a gyerekek rendkívül zaklatottak, az egyik el is sírta magát. Ezután nézték vissza a kamerafelvételeket és szereztek tudomást az esetről. A rendőrségi feljelentést azonnal megtették, a Szolnoki Rendőrkapitányság pedig garázdaság vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást. Az esetre a Magyar Karate Szakszövetség is reagált.