Tom Cruise leugrott a stadion tetejéről a párizsi olimpián9Fénykép1Videó© hirado.hu

Tom Cruise leugrott a stadion tetejéről a párizsi olimpián

, 9 hír, 5 oldalnézet

Augusztus 11-én, vasárnap véget ért a 2024-es párizsi olimpia, mely egy látványos záróceremóniával fejeződött be. Ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, az ünnepség fényét az egyik legsikeresebb hollywoodi sztár, Tom Cruise is emelte, de nemcsak jelenlétével. A 62 éves, többszörös Golden Globe-díjas színész egy elképesztő kaszkadőrmutatvánnyal készült, hisz a Stade de France tetejéről szállt alá, hogy az olimpiai zászlót tovább vigye motorral, de később egy repülőgépből is kiugrott, hogy aztán végül a Hollywood feliraton landoljon.

Az előre felvett képkockákon látható volt, ahogy az óriási mutatvány után az olimpia hivatalos zászlaja Los Angelesbe került, hiszen 2028-ban ott rendezik majd meg a következő ötkarikás játékokat. Útja során a legendás színész átadta a zászlót számos olimpikonnak is.

Úgy tűnik, a záróünnepség lenyűgöző pillanatára Tom Cruise is az est egyik fénypontjaként tekint, és egy darabig még biztosan nem fogja elfelejteni, ugyanis a sztár később meg is osztott egy szelfit, melyen büszkén mosolyog a Stade de France-ban.