Ahol Gulyás Márton megjelenik, oda ömlik a pénz© beol.hu

Ahol Gulyás Márton megjelenik, oda ömlik a pénz

, 4 hír, 0 oldalnézet

A Magyarországot lejárató svéd oktatófilm hazai főszereplője, Gulyás Márton mágnesként vonzza a külföldi támogatásokat, az általa vezetett Partizán nevű youtube-csatornát globalista ngo-k és amerikai kormányzati szervek is tömik pénzzel.

A skandináv országban hazánkról bődületes hazugságokat terjesztő Gulyás már a Partizán megalakulása előtt is sikeresen lobbizott, ahol felbukkant, oda elindultak az adományok is. A Krétakör egykori ügyvezetője, a Humán Platform, a Slejm, a Közös Ország Mozgalom, illetve a Partizán alapítója mindig talált forrást és partnert rendszerkritikus politikai-, médiakezdeményezéseihez, amelyek közül kiemelkedik mind a Közös Ország Alapítvány, mind a Partizán Rendszerkritikus Tartalomelőállításért Alapítvány - írja a lap.

Figyelemre méltó az is, hogy rendre a választások előtt futottak fel Gulyás projektjeinek bevételei: a 2018-as parlamenti voksolások idején az eredetileg romaintegrációs tevékenységgel foglalkozó Közös Ország Alapítvány bevétele évi pár millió forintról több 10 millióra ugrott fel.