Budapesten térnek vissza az orosz és fehérorosz úszók© 24.hu

Budapesten térnek vissza az orosz és fehérorosz úszók

, 5 hír, 0 oldalnézet

Túlzás azt állítani, hogy jelenleg minden kerek a Mezőkövesd Zsórynál – a csapat az utolsó helyen áll az NB I-ben (igaz, öt mérkőzést játszott, míg a legtöbb együttes már hatot), ráadásul a múlt heti Mol Magyar Kupa-fordulóban alulmaradt a másodosztályú Ajkával szemben, így búcsúzott a sorozattól. Cseri Tamást kérdeztük, hogyan éli(k) meg ezeket a heteket.

A 35 éves, négyszeres válogatott futballista lapunknak azt mondta, „ a csapat átérzi, nagy a baj, mindenki kellemetlenül érzi magát, amikor a tabellára pillant. Sajnos van tapasztalatom abban, hogy ilyenkor nem kell pánikolni, hanem a lehetőséghez képest nyugodtnak kell maradni, és persze nyerni.”

Orosz és fehérorosz úszók is indulhatnak október 20. és 22. között a budapesti világkupa-viadalon – ezt Szántó Dávid, a Magyar Úszószövetség nemzetközi versenyrendezési és kommunikációs igazgatója, a hazai vk-viadal szervezőbizottságának vezetője jelentette be azon a szerdai sajtótájékoztatón, amelyen a hazai rendezésű vk-verseny mellett az olimpiai felkészülés kapta a fő hangsúlyt.