Kétes múltú aktivista szervezi a konzultációs ívek törvénytelen gyűjtését Üllőn© origo.hu

Kétes múltú aktivista szervezi a konzultációs ívek törvénytelen gyűjtését Üllőn

, 5 hír, 0 oldalnézet

Az Origo információi szerint egy zsarolással gyanúsított férfi vezeti az üllői baloldal konzultációs íveket begyűjtő akcióját. A gyanú szerint K. Károly több százmillió forintot akart megszerezni zsarolással az egyik ismerősétől, de miután a rendőrség hajtóvadászatot indított ellene, inkább feladta magát. A reményvesztett baloldal mindent eszközt megpróbál bevetni annak érdekében, hogy a magyar emberek ne tudják elmondani a véleményüket. Ezúttal egy zsarolóval az élen.

A baloldal Üllőn is szervezkedik a nemzeti konzultáció ellen, a feladatot az Üllő Te Vagy Egyesület vállalta magára - derül ki az Origo birtokába jutott bejegyzésekből. Üllőn egyébként az önkormányzati választás előtt a baloldali pártok az ÜTVE jelöltjeit támogatták, azaz a szervezet a baloldali pártok egyfajta ernyőszervezeteként működött, illetve működik a mai napig.

Az akció sikerességének érdekében a szervezet nemrég még egy Facebook-eseményt is létrehozott, ahol a konzultációs ívek leadására buzdítják a baloldali szimpatizánsokat. "Kedves Üllő! Sokan érdeklődtetek már, hogy lesz e Üllőn gyűjtőpont. Jelentjük, hogy az Üllő Te Vagy egyesület hivatalos gyűjtőpont lett. Aki nem ért egyet a kormány döntéseivel, (...) hozza el (személyes adatokat tartalmazó) BORÍTÉK NÉLKÜL" - áll az ÜTVE felhívásában.