„Mindketten sokkal többek vagytok ennél” – Hillary Clinton így reagált arra, hogy Margot Robbie és Greta Gerwig nem kaptak Oscar-jelölést4Fénykép© borsonline.hu

„Mindketten sokkal többek vagytok ennél” – Hillary Clinton így reagált arra, hogy Margot Robbie és Greta Gerwig nem kaptak Oscar-jelölést

, 5 hír, 0 oldalnézet

Január 23-én érkezett az idei év egyik legjobban várt bejelentése, vagyis hogy kik kapnak 2024-ben Oscar-jelölést. Hamar kiderült, hogy az Oppenheimer és a Barbie is tarolhat, azonba az utóbbi nagy felháborodást keltett a rajongók és a külföldi sztárok körében is, mivel a Barbie-film rendezőjét, Greta Gerwiget és a főszereplőt, Margot Robbie színésznőt nem jelölték Oscar-díjra.

Az ügy kapcsán Hilary Clinton is kiakadt, aki szerint mindkét tehetség sokkal többre hivatott. Ryan Gosling ugyan jelölve lett a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában, de ő sem érti, hogy történhetett az, hogy a társai nem kerültek fel a listára. A színész csalódott, hiszen a film a nőkről szól, mégis egy férfit jelöltek, őt.

– Rendkívüli módon megtisztelve érzem magam, hogy ennyi kiváló kollégám mellett neveztek a díjra. Soha nem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani, de szintén rendkívüli megtiszteltetés volt, hogy Kent, egy Barbie babát játszhattam. De nincs Ken Barbie nélkül, így nincs Barbie-film sem Margot Robbie és Greta Gerdwig nélkül. Ők ketten felelősek ezért a világszerte ünnepelt történelmi filmért – kezdte a hálálkodást, majd kiemelte, hogy a produkció nem lenne az igazi a Greta és Margot zsenialitása nélkül.