Sebestyén Balázs nélkül kezdték el hétfőn a Balázsékat2Fénykép© blikk.hu

Sebestyén Balázs nélkül kezdték el hétfőn a Balázsékat

, 5 hír, 0 oldalnézet

Nem ért be hétfőn Sebestyén Balázs a Rádió1 stúdiójába a Balázsék című műsor kezdésére, így nélküle kezdődött el a csatorna népszerű reggeli műsora. Ráskó Eszter és Rákóczi Feri, a két másik műsorvezető így elnézéskéréssel kezdte az adást – számolt be róla a Telex.

„Választás volt, választási műsor nézés, választási műsor nézésével való együtt ivás, és ilyenek, úgyhogy ezért kicsit megcsúsztunk, de itt vagyunk” – mondta Rákóczi, de rögtön helyesbített, hogy szerinte Sebestyén valószínűleg nem ivott, mert mostanában nem szokott. „Bocsássatok meg nekünk, vannak ilyen reggelek, még Sebestyén Balázs is elaludhat” – mondta Rákóczi. Ráskó hozzátette, szerinte Sebestyén valójában csak lent sír a kocsijában, hiszen a műsorvezető korábban nyíltan kifejezte, hogy a főpolgármester-választáson alulmaradt Vitézy Dávidot támogatja.

Sebestyén végül hét óra nyolc perckor jelentkezett be a műsorba, ezzel: „Jó reggelt, gyerekek, hét óra után nyolc perccel, itt vagyok, éjszaka forgattam, 11-re értem haza, és akkor belenéztem a választási műsorokba kicsit, ilyen éjfélig. Ötkor fölkeltem, megnéztem az eredményeket, visszafeküdtem, és hat óra 18 perckor fölébredtem” – idézte a portál.