A Manchester United megállította a Tottenhamet - videó5Fénykép© origo.hu

A Manchester United megállította a Tottenhamet - videó

, 8 hír, 0 oldalnézet

Az angol ladbarúgó-bajnokság hétközi fordulójának szerda esti rangadóján a Manchester United a Tottenhamet fogadta. José Mourinho visszatérése az Old Traffordra nem sikerült jól, az MU Rashord duplájának köszönhetően 2-1-re nyerte a találkozót.

Az utóbbi időben hullámvölgyben lévő MU remekül kezdte a meccset, az első perctől magához ragadta a kezdeményezést a Mourinhóval lendületbe jövő londoniakkal szemben, és Rashford lövésével már a 6. percben megszerezte a vezetést - igaz a gólhoz kellett a vendégek kapusának, Gazzanigának a hibája is, aki alaposan elnézte a rövidsarokra érkező lövést.

A folytatásban is maradtak támadásban a hazaiak, az argentin kapusnak több bravúrt is be kellett mutatnia, egy alkalommal a felső léccel közösen akadályozta meg az újabb manchesteri találatot. A Spurs főként a támadóharmadban tűnt tanácstalannak, komoly helyzetet az első félórában nem tudott kidolgozni David de Gea kapuja előtt. A 39. percben sikerült először, akkor viszont gyakorlatilag a semmiből jött is az egyenlítés: Auerier lövését még védte a spanyol kapus, a kipattanót viszont Dele Alli két védő között gyönyörűen vette maga elé, majd higgadtan a hálóba passzolt.