Öt hónap után pénteken nyit újra a Müpa5Fénykép© infostart.hu

Öt hónap után pénteken nyit újra a Müpa

, 9 hír, 0 oldalnézet

A Müpa nagy örömmel és várakozással tekint a 2020/21-es évad elé, amely augusztus 28-án a háromestés New Orleans Swingfesztivállal kezdődik. Az intézmény 5 hónap és körültekintő előkészületek után nyit újra, hogy látogatói a lehető legnagyobb biztonságban és felszabadultan élvezhessék az előadásokat. Ennek érdekében a Müpa a kormányzati ajánlások, a témában végzett saját kutatás, illetve hazai és nemzetközi partnerintézményeinek gyakorlata alapján speciális egészségügyi előírásokat vezet be.

Magyarország egyik legjelentősebb kulturális intézménye az elmúlt rendkívüli hónapokat is igyekezett kreatív megoldásokkal könnyebbé tenni nézői számára – többek közt regisztráció nélkül lehetett elérni digitális médiatárukat, emellett online közvetítéssorozattal és autós koncertmozival készültek –, és mindvégig bizakodva tervezték a következő évadot. Augusztus 28-án végre elérkezik a várva várt nap, és a Müpa közel 5 hónap után, gondosan ügyelve látogatói biztonságára, újra szeretettel várja a nézőket.

A 2020/21-es évad a Müpához hasonlóan 15. jubileumát ünneplő New Orleans Swingfesztivállal indul, amely igazi csemegékkel kedveskedik a tradicionális jazz rajongóinak.